Hozzávalók:
1 csomag leveles tészta
kb. 2 tábla tej-, ét-, vagy fehércsokoládé (vegyesen is lehet)
1 tojás
kevés liszt
A csokoládét kockákra vágjuk, a tojást felverjük. A leveles tésztát nyújtódeszkán kitekerjük, és a csokikockáknál kb. 1 cm-vel szélesebb és kb. duplaolyan magas téglalapokra vágjuk. Mindegyik téglalap egyik felébe teszünk egy-egy kocka csokit, majd a tészta másik felét ráhajtva kis kockákat formázunk. A szélüket megkenjük kevés felvert tojással és kézzel alaposan összenyomkodjuk. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, kicsit belisztezzük, hogy a tészta ne ragadjon rá, és a csokis kockákat egymástól kis távolságra beállítjuk. Tetejüket megkenjük tojással és alacsony hőfokon (kb. 150 fok) kb. negyed óra alatt készre sütjük.
Nagyobb téglalapokat is vághatunk a tésztából, akkor értelemszerűen több kocka csokit teszünk bele, de mindig hagyjunk helyet, hogy a tészta széleit össze tudjuk nyomkodni.