1. Minden ami finom, az egyben hízlal is.
2. Minden levesben van hajszál, csak kicsit keresgetni kell.
3. Nem könnyű egyszerre séfnek, mosogatónak és közben szexbombának lenni.
4. A lépcsőházban érezhető inycsiklandó illatok mindig a szomszéd lakásból szűrődnek ki.
5. Aki szagolt már szardíniát, az pontosan tudja, hogy miért kell konzervdobozba zárni.
6. Az éttermek áremeléseivel fordított arányban áll a panírba rejtett hús mennyisége.
7. Mindegy hányan ültök az asztalnál, a pincér mindig úgy rakja le a söröket, hogy a legnagyobb hab neked jut.
8. A pincér mindig elfelejti a savanyúságot, és mindig kihozza, mire a húst megetted.
9. A különleges ételek mindig úgy készülnek, hogy a szakács kettőt lapoz a szakácskönyvben.
10. Ha sikerült a spagettit végre felcsavarni a villára, a legerősebb fogazattal sem lehet lehúzni onnan.
11. A cukrász a selejtet habbal takarja le, a szakács bekeveri, a hentes ledarálja.
12. Aki halvacsora közben nem beszél, az vagy tudja, hogy veszélyes, vagy már lenyelte a szálkát.
13. Ezerszer is elkészített mesterfogásodat biztosan akkor rontod el, ha fontos vendégeknek sütsz vagy főzöl.
14. A karácsonyi menühöz mindig december 24-én délben jössz rá, hogy mit felejtettél el megvenni.
15. Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is.
Tetszett a bejegyzés? Iratkozz fel hírlevelünkre, ha elsőként akarsz értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, receptekről!